Gastenboek

Naam: Sylvia


afgelopen zaterdag pakket ontvangen, ben er heel blij mee. Ben nu helemaal verslaafd aan het diamant schilderen, echt fantastisch. Ben uitstekend geholpen, en pakket is snel geleverd,
groetjes sylvia (Y)

Naam: Diana


Mijn complimenten voor Natascha. Ze geeft heel snel antwoord op vragen. Levert heel snel en de spulletjes zijn niet duur bij haar. Ook de 25% december korting is erg leuk.Ik ga zeker vaker wat bij haar bestellen.

Super

Groetjes Diana

Naam: Bianca


Hallo mensen op deze internetpagina...

Laat ik even jullie weten dat jullie echt hier MOETEN bestellen!~
Natascha is zo snel... das ongelooflijk.. Die heeft connecties bij de post dat kan niet anders ;)
Ik heb diverse bestellingen gedaan en die zijn razendsnel afgeleverd hier en stuk voor stuk supermooi! Dus mensen, wees snel..,.. want haar shopje kan anders snel weer uitverkocht zijn ;)

Groetjes Blanca! :D

Naam: Gerda van atelier hobbekol


Pakje ontvangen en.....wat een mooie spullen, en wat een mooie kwaliteit!!!!!!!!!!!!
Echt een aanrader voor iedereen die van materialen houdt die betaalbaar zijn, maar ook nog eens van goede kwaliteit zijn!
Tot een volgende keer!!! ;)

Naam: Gerda van atelier hobbekol


Hoi hoi... Ik heb even gekeken, maar wat ik zocht heb je niet meer. Ik zal zeker contact met je opnemen hierover. Want de motorbedels waren een succes! Maar na even "gesnuffeld" te hebben op je site weet ik wat ik aan het eind van de maand ga doen! BESTELLENNNNNN!!!! :D :P :) ;) Doeiiii doei! Groetjes, Gerda van Atelierhobbekol.

Naam: Bonnie


bedankt voor het sturen van de bestelling. Heb het gister ontvangen.